صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 184772
تعداد نوشته ها : 212
تعداد نظرات : 4
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

سرهنگ حسین رحیمی روز سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای برنامه ریزی روز قدس گفت: امسال به دلیل احتمال مصادف شدن عید سعید فطر با جمعه ۲۶ تیر، راهپیمایی روز قدس ۲۳ ماه مبارک رمضان مصادف با ۱۹ تیر برگزار خواهد شد.

رحیمی راهپیمایی روز قدس را میراث گرانبهای بنیانگذار انقلاب اسلامی خواند و گفت: این روز، روز تقویت امید و نوید آزادی قدس و فلسطین و گسترش انزجار عمومی از اسراییل و همدردی جهانیان با فلسطین است.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مبارکه با اشاره به شکست رژیم غاصب صهیونیستی در جنگ هایی همچون جنگ ۳۳ روزه لبنان افزود: این شکست ناشی از ناتوانی این رژیم جعلی است و ملت های جهان دریافته اند آنچه موجب اقتدار و پیروزی می شود، مقاومت است.

رحیمی افزود: خطیبان، صاحبان قلم و به خصوص رسانه ها باید برای نوجوانان موضوع فلسطین و مقاومت را تبیین و ماهیت رژیم اشغالگر قدس را افشا کنند.

وی با بیان اینکه راهپیمایی روز قدس در ۶ شهر شهرستان برگزار می شود افزود: راهپیمایی روز قدس در شهرهای مبارکه ، دیزیچه، زیباشهر، طالخونچه ، کرکوند و مجلسی برگزار می شود.

محمد رضا اعتمادی معاون فرماندار شهرستان مبارکه نیز در این جلسه با اشاره به منویات مقام معظم رهبری اظهار کرد: هدف از برگزاری راهپیمایی روز قدس حمایت از مردم مظلوم و ستم‌‏ دیده فلسطین اشغالی است.

اعتمادی تاکید کرد: وظیفه ماست که در این روز دست در دست هم دهیم و فریاد آزادی و عزت اسلام را به گوش جهانیان برسانیم.

اعتمادی راهپیمایی روز جهانی قدس را نمایش وحدت و یکپارچگی جهان اسلام در موضوع قدس و مردم مظلوم فلسطین ذکرکرد و بیان داشت: حمایت و همراهی ملت ایران با آرمان قدس و مردم مظلوم فلسطین و اعلام انزجار ایرانی‌های مسلمان و انقلابی علیه رژیم جعلی صهیونیستی از جمله اهداف راهپیمایی روز جهانی قدس است.
معاون فرماندار مبارکه بر حضور حداکثری مردم شهرستان مبارکه در راهپیمایی روز قدس تاکید کرد و افزود: دستگاه‏‌های متولی امر تبلیغات، اطلاع‌‏رسانی لازم را از زمان و مکان دقیق راهپیمایی در شهرستان انجام دهند.

دسته ها : سیاسی

مقام معظم رهبری فرمودند: «روز جهانی قدس روز فریاد و مقاومت امت اسلامی در مقابل سیاست‌های تفرقه‌انگیز است.»

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) گزیده‌ای از بیانات حضرت‌آیت‌الله خامنه‌ای درباره روز قدس بدین شرح است:

«روز جهانی قدس روز اعلام مخالفت امت اسلامی با ظلم و بی‌عدالتی صهیونیست‌ها و حامیان‌شان است.»

«در مساله فلسطین، آنچه که هدف است، استنقاذ فلسطین است؛ یعنی محو دولت اسرائیل.»

«انتفاضه مسجدالاقصی یکی از آیات الهی است و جنایتکاران روسیاه را به شدت مجازات خواهد کرد.»

«تنها راه‌حل فلسطین؛ بازگشت فلسطینی‌ها به سرزمین‌های خود و اخراج صهیونیست‌های غاصب از آنجا می‌باشد.»

«ما ایمان داریم که اسلام سرانجام فلسطین را نجات داده و قدس عزیز را از دست متجاوزین پس خواهد گرفت.»

«در روز قدس ملت ما به یاد آینده می‌افتد و همت در خود ذخیره‌ می‌کند و به حرکت در می‌آید و راه را به سوی آینده باز می‌کند.»

«دولت جمهوری اسلامی و ملت ایران همواره مدافع و حامی فلسطینیان خواهد بود.»

«مقاومت تنها راه آزادسازی فلسطین است.»

«پرچم مبارزه در دست جوانان فلسطینی است.»

«فلسطین قطعا روزی را خواهد دید که رژیم صهیونیستی دیگر وجود ندارد.»

«محو اسرائیل از منطقه، موضوع همیشگی جمهوری اسلامی ایران است.»

«همه کشورهای اسلامی باید دست در دست یکدیگر در مقابل صهیونیسم غاصب و متجاوز بایستند.»

«دفاع از ملت مظلوم فلسطین و قیام شجاعانه و مظلومانه آنان وظیفه اسلامی همه ماست.»

«فلسطین، مساله اول جهان اسلام است.»

«تنها راه‌حل مساله فلسطین، مقاومت است و مبارزه است.»

«پیروزی ملت فلسطین در بازگرداندن حق خود، دشوارتر نیست از پیروزی‌ای‌ که ملت ایران در ایجاد جمهوری اسلامی در ایران داشت.»

«در راه آزادی فلسطین و قدس شریف استقامت لازم است، ایستادگی لازم است، ادامه دادن راه لازم است.»

«امروز آمریکا و غرب در قضیه‌ فلسطین و در بسیاری از قضایای دیگر صریحا دروغ می‌گویند.»

«مساله غزه مساله یک تکه سرزمین نیست؛ مساله فلسطین فقط مساله جغرافیا نیست؛ مساله بشریت است؛ مساله انسانیت است.»

«ما در جمهوری اسلامی مساله فلسطین برایمان یک مساله تاکتیکی نیست، یک استراتژی سیاسی هم نیست، مساله عقیده است، مساله دل است، مساله ایمان است.»

«مساله غزه و مساله فلسطین، مساله ماست، اسلامی ماست؛ مساله همه‌ مسلمین است و وظیفه ماست.»

«شما امسال خواهید دید که به فضل الهی و با توفیق پروردگار، روز قدس از هر سال، پرشورتر و کوبنده‌تر در همه دنیای اسلام برگزار خواهد شد.»

«همه دنیای اسلام از روز قدسی که امام بزرگوار در جمعه آخر ماه رمضان هر سال معین کردند، استقبال می‌کنند.»

«اگر اسرائیل وارد جنگ شود؛ حیفا و تل‌آویو را با خاک یکسان می‌کنیم.»

«فلسطین، فلسطین از بحر تا نهر است نه حتی یک وجب کمتر.»

دسته ها : سیاسی

الف ـ تأکید بر غسل.به نقل از برید بن معاویه : « دیدم امام صادق علیه السلام در شببیست و سوم از ماه رمضان غسل کرد: یک بار در اوّل شب ، یک بار هم در آخر آن .» 


ب ـ تأکید بر شب زنده دارى

1- امام على علیه السلام:


« پیامبر خدا در دهه آخر ماه رمضان ، بستر خود را جمع مى کرد و کمرش را مى بست و شب بیست و سوم ، خانواده خود را بیدار مى کرد.

و در آن شب ، به صورت خفتگان ، آب مى پاشید ». 


2- دعائم الإسلام: فاطمه علیهاالسلام نمى گذاشت که کسى از خانواده اش در آن شب (شب بیست و سوم) بخوابد و [ خواب] آنان را با کم خوردن درمان مى کرد و از روز براى آن شب ، آماده مى شد و مى فرمود: «محروم ، کسى است که از خیر آن بى بهره بماند». 


3- الإقبال ـ به نقل از جمیل و هشام و حفص ـ :

« امام صادق علیه السلام به سختى بیمار شد. چون شب بیست و سوم فرا رسید ، به غلامان خود دستور داد او را به مسجد بردند و آن شب را در مسجد بود.» 

ج ـ تأکید بر صد رکعت نماز

1- امام باقر علیه السلام: « هر کس شب بیست و سوم ماه رمضان را زنده بدارد و در آن صد رکعت نماز بخواند ، خداوندْ در زندگى اوگشایش مى دهد و کار دشمنان او را خود بر عهده مى گیرد و او را از غرق شدن ، زیر آوار ماندن ، سرقت ، و از شرّ دنیا مصون مى دارد و وحشت نکیر و منکر را از او بر مى دارد ، و او در حالى از گور خویش بیرون مى آید که نورش بر اهل رستاخیز مى تابد ، و نامه عملش را به دست راستش مى دهند و رهایى از آتش و عبور بر صراط و ایمنى از عذاب را براى او مى نویسند و بدون حساب وارد بهشت مى شود و در بهشت ، از همنشینان پیامبران و صدّیقان و شهیدان و صالحان قرار داده مى شود و آنان چه نیکو همنشینانى اند! 



2- امام صادق علیه السلام: « مستحب است در آن شب صد رکعت نماز خوانده شود ، در هر رکعت: یک بار «حمد» و ده بار سوره «قل هو اللّه أحد».

د ـ تأکید بر زیارت امام حسین علیه السلام

1- امام رضا علیه السلام:

کسى که در ماه رمضان ، امام حسین علیه السلام را زیارت مى کند ، مواظب باشد که نزد قبر آن امام بودن را در شب جُهَنى از دست ندهد ،و آن ، شب بیست و سوم است؛ شبى که امید است شب قدر باشد


2- امام جواد علیه السلام: « هر کس در شب بیست و سوم ماه رمضان ، امام حسین علیه السلام را زیارت کند ـ همان شبى که امید است شب قدر باشدو در آن شب ، هر کار حکمت آمیزى فیصله مى یابد ـ روح هاى بیست و چهار هزار فرشته و پیامبر با او مصافحه مى کنند ، که همگى از خداوندْ اذن مى گیرندکه آن شب ، حسین علیه السلام را زیارت کنند. » 

ه ـخواندن سوره هاى عنکبوت ، روم و دُخان



امام صادق علیه السلام ـ خطاب به ابو بصیر ـ :



« هر کس دو سوره عنکبوت و روم را در ماه رمضان ، در شب بیست و سوم بخواند ، به خدا قسم ـ اى ابو محمّد ـ او از اهل بهشت است و هرگز در این سخن استثنا نمى کنم و نمى ترسم که خداوند ، در این سوگند گناهى بر من بنویسد.



این دو سوره نزد خداوند ، جایگاهى والا دارند.» (9)




الإقبال: و از اعمال افزون در شب بیست و سوم ، خواندن سوره دُخان در آن شب و در هر شب است... .(10)



و ـ خواندن هزار بار سوره قدر

 

سیّد ابن طاووس ـ در الإقبال ـ :از قرائت قرآن در این شب [ قرائتِ] هزار بار سوره «إنّا أنزلناه» است. روایتى براى این ، در شب اوّل ، به صورت کلّى (براى همه ماه) گذشت. اختصاص خواندن این سوره در این شب نیز با سندهاى چندى از امام صادق علیه السلام براى ما روایت شده است ،که فرمود: «اگر کسى در شب بیست و سوم ماه رمضان ، هزار بار سوره إنّا أنزلناه بخواند ، صبح خواهد کرد ، در حالى که یقین او ، با اعتراف به آنچه مخصوص ماست ، استوار خواهد بود و این نیست ، مگر به سبب آنچه در خواب خود مى بیند». (11)



ز ـ دعا براى امام زمان علیه السلام

مصباح المتهجّد ـ به نقل از محمّد بن عیسى ، با سدر شب بیست و سوم ماه رمضان ، این دعا در حال سجود ، ایستاده ، نشسته و در هر حال و در همه ماه و هر گونه و هر وقت از روزگارت که ممکن شود ، مکرّر خوانده مى شود. پس از ستایش خداى متعال و درود بر پیامبر ، محمّد صلى الله علیه و آله ، مى گویى :


«خداوندا! در این ساعت و در هر ساعت ، براى ولىّ خود ، ... پسر ... (حجة بن الحسن ع) ، سرپرست و نگهبان و پیشوا و یاور و راهنما و چشم باش ،تا آن که او را در زمین خود ، با اطاعت و رغبت مردم ساکن سازى و وى را در آن به مدّت طولانى بهره مند گردانى!».
(12)



فضیلت و آداب روز قدر


الإقبال ـ به نقل از هشام بن حکم ، از امام صادق : روزِ شب قدر ، مثل شب قدر است. (13)

امام صادق علیه السلام:شب قدر ، در هر سال ، هست و روز شب قدر ، مثل شب قدر است. (14)

امام صادق علیه السلام: صبح روز شب قدر ، مثل شب قدر است. پس ، عمل و تلاش کن . (15)



التماس دعا

دسته ها : مذهبی
رشته ترتیل:

1- سرکار خانم مهری طاهرکریمی

2- سرکار خانم مرضیه سادات حسینی

3- سرکار خانم محبوبه رحمانیان

تحقیق:

1-سرکار خانم مرجان واحدی

2-سرکار خانم مریم شیرخانی

3- سرکار خانم شهناز محسن وطنی

حفظ:

1-سرکار خانم فاطمه سادات میرباقری

2-سرکار خانم زینب عبدالرحیمی

3- سرکار خانم زهرا سادات باقری

مداحی:

1- سرکار خانم معصومه مرادی

2- سرکار خانم زهرا یدره

3- سرکار خانم مولود علی بابایی

دسته ها :
مسابقه قرآن در رشته های حفظ، قرائت، ترتیل، تحقیق و مناجات با حضور نود نفر شرکت کننده از اعضای سازمان منطقه برگزار گردید. 
دسته ها : گزارش
محفل انس با قرآن کریم امروز پنجشنبه 22 رمضان با حضور قاریان منطقه برگزار گردید.
دسته ها : گزارش
مراسم عزاداری امیرالمومنین علی (ع) در مسجد شلمبه با مدیحه سرایی سرکار خانم مرادی و حضور جمعی از اعضای سازنان منطقه دماوند برگزار شد. 
دسته ها : گزارش
اعضای سازمانز نان منطقه دماوند از نمایشگاه قرآن بازدید به عمل آوردند.
دسته ها : گزارش
دسته ها : مذهبی
 بعضی، عقیده دارند که شب قدر، مختص زمان و روزگار پیامبر صلی الله علیه و آله است و از میان رفته، و دیگر شب قدری نخواهیم داشت، اما چنین نیست و همه یاران پیامبر و عالمان مسلمان، معتقدند که شب قدر، تا قیام قیامت باقی است. از ابوذر غفاری نقل است که گفت: به پیامبر خدا صلی الله علیه و آله گفتم: ای پیامبر، آیا شب قدر و نزول فرشتگان در آن شب، تنها در زمان پیامبران وجود دارد و چون پیامبران از دنیا رفتند، دیگر شب قدری نیست، فرمود: «نه، بلکه شب قدر، تا قیامت وجود دارد».
شب قدر در کلام امام رحمه الله

   رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی رحمه الله در سخنانی، درباره شب قدر و اهمیت آن می فرماید: «شب قدر... شبی است که احیای آن سنت الهی است و قدر و منزلت آن، از هزار ماهِ منافقان والاتر است. شبی است که مقدرات خلق در آن شب پایه ریزی می شود... در شب قدر، مسلمانان با شب زنده داری و مناجات، خود را از قید بندگیِ غیرخدای تعالی که شیاطینِ جن و انس اند، رها کرده و به عبودیت خداونددر می آیند».
شب قدر در کلام رهبری

   مقام معظم رهبری، حضرت آیت اللّه خامنه ای، درباره اهمیت شب قدر می فرماید: «در ماه رمضان... دل هایتان را هر چه می توانید با ذکر الهی نورانی کنید تا برای ورود در ساحت مقدس لیلة القدر آماده شوید... ؛ شبی که فرشتگان، زمین را به آسمان متصل می کنند، دل ها را نورباران و محیط زندگی را با نور فضل و لطف الهی منوّر می کنند. شب سِلم و سلامت معنوی،... شب سلامت دل ها و جان ها. شب شفای بیماری های اخلاقی، بیماری های معنوی، بیماری مادّی و بیماری های عمومی و اجتماعی که امروز متأسفانه، دامان بسیاری از ملت های جهان، از جمله ملت های مسلمان را گرفته است. سلامت از همه این ها در شب قدر ممکن و میسّر است، به شرطی که با آمادگی وارد شب قدر بشوید». ایشان در جای دیگری می فرماید: «این شب را قدر بدانید و آن را به دعا و توجه و تفکر و تأمل در آیات خلقت و تأمل در سرنوشت انسان... بگذرانید».
دسته ها : مذهبی
X